Foto: Studio Padel
FIP RISE

Vasquez och Rocafort förlorade FIP-semifinalen

ANNONS

Under förmiddagen avgjordes semifinalerna av FIP Rise Frihamnen. Simon Vasquez och Cayetano Rocafort förlorade sin match i två raka set.

Årets fjärde FIP-tävling i Sverige avgörs under helgen. Under förmiddagen väntade semifinaler i Frihamnen, Göteborg. Simon Vasquez (108) och Cayetano Rocafort (106) spelade mot Roger Aromi (138) och Ferran Insa Sotillo (244). 

Första set inleddes jämnt, båda paren var starka i sina servegame. Vid 2-2, 40-40 dömde Vasquez ut en boll som domaren menade på var inne. Spanjorerna fick med sig gamet och lyckades sedan vinna break. Aromi och Insa Sotillo vann första set med 6-3.

Andra set blev en repris på det första. Vid 2-2 lyckades spanjorerna att vinna break och tog ledningen. Rocafort och Vasquez räddade fyra matchbollar men till slut vann motståndarna matchen med 6-3, 6-4.

Rocafort och Vasquez spelar Premier Padel-kval under nästa helg i Italien.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: