WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Efter titeln i Valladolid — "Superpibes" tar rankingen med storm

ANNONS

Efter segern i Valladolid World Padel Tour Master passerar det argentinska paret Lebron och Galán för att säkra andraplatsen på WPT-rankingen.

Franco Stupaczuk och Martin Di Nennos säsong kan bara beskrivas som exceptionell.

Den argentinska duon har befäst sin ställning som ett av de bästa paren 2023 och har levererat utmärkta resultat i varje turnering de har deltagit i. De har vunnit fyra titlar (tre i WPT och en i Premier), nått fyra finaler och tagit sig till semifinal i de återstående turneringarna.

Dessa prestationer hade redan lyft "Superpibes" till andra plats i racet, precis bakom Coello och Tapia. Men deras senaste triumf i Valladolid World Padel Tour Master har drivit dem ännu längre i den övergripande rankningen.

Med de 2000 poäng de fick i Valladolid-turneringen har Stupa och Di Nenno passerat Lebron och Galán och positionerar sig nu som det näst bästa paret i världen.

I den individuella ställningen ligger Martin Di Nenno för närvarande på tredje plats, efter Coello och Tapia. Samtidigt ligger Franco Stupaczuk på femte plats, strax bakom Ale Galán, och Juan Lebron ligger på sjätte plats.

Den här artikeln handlar om: