WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Succé för Ortega och Triay — klara för final

ANNONS

Marta Ortega och Gemma Triay är klara för Master-final i Valladolid, efter att ha besegrat Tamara Icardo och Virginia Riera i en tresetare.

I dagens andra damsemifinal på WPT Valladolid Master mötte spanjorskorna Marta Ortega och Gemma Triay turneringens fjärdeseedade par, Tamara Icardo och Virginia Riera

Matchen inleddes jämnt, båda paren var starka i sina servegame och visade stor precision i sina avgörande lägen. Vid 4-4 lyckades Icardo och Riera att vinna break och kunde sedan serva hem första set.

I andra set stod Ortega och Triay för en stark prestation. Paret inledde med break och utökade sedan ledningen fram till setvinst med 6-2.

Tiebreak avgjorde

Många spännande dueller präglade det avgörande setet. Vid 4-4 lyckades den spanskargentinska duon att vinna break men Ortega och Triay utjämnade ställningen. Ortega och Triay lyckades till slut vinna matchen med 7-3 i tiebreak i tredje set. Resultatet skrevs 4-6, 6-2, 7-6.

—  Vi är väldigt glada över att ta oss till vår första final tillsammans. Jag vill gratulera Marta som kämpade fantastiskt i dag och imorgon spelar vi final, sa Triay efter vinsten.

I morgon väntar final mellan Ortega/Triay och Brea/Gonzalez.  


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.

Den här artikeln handlar om: