SWEDISH PADEL TOUR
Foto: Erik Nilsson
Swedish Padel Tour

Succé för Linus Frost och Daniel Appelgren — klara för SPT-final

ANNONS

Linus Frost och Daniel Appelgren stod för en stark insats under förmiddagen. Paret besegrade det förstaseedade paret Viktor Stjern och Pierre Bonfré med 6-1, 6-1.

Finaldagen av Swedish Padel Tour pågår för fullt i Upplands Väsby. Under förmiddagen avgjordes stormötet mellan Stjern/Bonfré och Frost/Appelgren. Ett möte som tidigare har inburit långa bataljer. 

I dagens möte stod Linus Frost och Daniel Appelgren för en otroligt stark prestation och besegrade Stjern och Bonfre med de imponerade siffrorna 6-1, 6-1 på under timmen.

"Vi gör en klockren match"

— Det känns grymt, fantastiskt. Vi gör en klockren match från start till mål idag, så det finns inte så mycket att klaga på, säger Linus Frost efter vinsten.

Daniel Appelgren fortsätter:

— Jag håller med, vi har en gameplan och som Erik (tränare) sa, vi har en bra gameplan men det är en annan sak att utföra den och det gjorde vi verkligen till punkt och pricka idag. 

Vad säger ni om resultatet? 
— Vi har mycket med oss, det är tajtare än vad det ser ut. Det är tuffa bollar hela tiden. Alla de här långa, jobbiga, mentala bollarna vinner vi idag på snurpliga slut. Men det gör mycket, det blir som att vinna åtta bollar, säger Frost avslutningsvis.

I dag kl 16:00 spelar Frost och Appelgren final mot Cayetano Rocafort och Simon Vasquez.


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: