SWEDISH PADEL TOUR
Foto: Bildbyrån
Swedish Padel Tour

Finalklart på damsidan i Upplands Väsby

ANNONS

Under förmiddagen har damsemifinalerna av Swedish Padel Tour avgjorts i Upplands Väsby. Nu väntar en riktig spännande final. 

SPT-drottningarna Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog säkrade sin biljett till finalen på Swedish Padel Tour i Upplands Väsby, efter att ha besegrat Cornelia Lister och María Elisa Picio med 6-0, 6-3. Arvidsson och Jarlskog jagar sin tredje tittel för året under eftermiddagen. 

I den andra semifinalen avgjordes stormötet med Amanda Girdo och Carla Castillo mot Baharak Soleymani och Carla Rodriguez Sanchez. Första set blev en jämn batalj som fick avgöras i ett tiebreak där Girdo och Castillo till slut stod som segrare. Andra set blev en snabbare historia där Amanda Girdo och Carla Castillo visade upp ett fint spel som resulterade i matchvinst med 7-6, 6-0. 

Finalen avgörs senare i eftermiddag kl 14:00 på Ultimate Padel i Upplands Väsby.

 


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.

Den här artikeln handlar om: