WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

French Open har fått sina första finalister

ANNONS

Medan världsettorna tog en solklar seger i damklassen så kämpade Paquito Navarro och Federico Chingotto för att få en plats i finalen.

De första semifinalerna i World Padel Tour French Open är nu historia, och de två första finalisterna har fastställts.

Navarro/Chingotto mot Sanz/Galán

I herrarnas grupp mötte Paquito Navarro och Federico Chingotto turneringens näst bästa par, Galán och Sanz.

Den spansk-argentinska duon inledde starkt, utbytte breaks med sina motståndare och tog till slut första set 6-3. Galán och Sanz kom dock ut med förnyad beslutsamhet i det andra setet. Spanjorerna visade upp större precision i avgörande lägen och utjämnade poängen genom att vinna det andra setet.

I det tredje setet återfick dock Chingotto och Navarro den fantastiska form de visade i början av matchen och gick segrande ur mötet med siffrorna 6-3, 4-6 och 6-2.

I morgon, i sin första final som par, kommer Navarro och Chingotto att möta vinnaren i matchen mellan Stupaczuk/Di Nenno och Moyano/Gil.

Sánchez/Josemaría mot Icardo/Riera

I förmiddagens första match, damernas semifinal, ställdes världens främsta duo, Paula Josemaría och Ariana Sánchez, mot det spansk-argentinska paret Tamara Icardo och Virginia Riera.

Från början av matchen bekräftade Sánchez och Josemaría sin status som det bästa paret för tillfället. Fyllda av självförtroende och självsäkerhet lämnade de inget utrymme för sina motståndare, som inte kunde göra någonting för att stoppa dem. De dominerade från början till slut och säkrade en överlägsen 6-1, 6-0-seger på bara en timmes spel.

Med detta överväldigande resultat gick Sánchez och Josemaría vidare till den stora finalen och befäste sin position som turneringens obestridda favoriter. Deras motståndare kommer att avgöras av matchen mellan Gemma Triay och Martita Ortega mot Delfina Brea och Bea González.


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: