SWEDISH PADEL TOUR
Swedish Padel Tour

Calle Knutsson spelar SPT4 med förbundskaptenen

ANNONS

Om bara några timmar drar årets fjärde upplaga av Swedish Padel Tour igång. Calle Knutsson kommer att spela med förbundskaptenen Jonas Björkman.

SPT4 spelas i Upplands Väsby på Ultimate Padel under helgen. Calle Knutsson bildar par med förbundskaptenen Jonas Björkman

Paret spelar sextondelsfinal i kväll mot Axel Holm och Ozan Cildir.

SPT i Upplands Väsby får ett starkt startfält. Sedan tidigare är det känt att  Rikard Rååd spelar med Teodoro Zapata, rankad 52:a på WPT-rankingen.  Simon Vasquez och Cayetano Rocafort som stod på varsin sida av nätet under SPT3-finalen spelar helgens tävling tillsammans. Förstaseedade är Viktor Stjern och Pierre Bonfré. 

På damsidan är förstaseedade Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog som vann årets två första SPT-tävlingar. Amanda Girdo spelar med spanjorskan Carla Castillo Velarde och Baharak Soleymani kamperar ihop med spanjorskan, Carla Rodríguez Sánchez, som tidigare i år har spelat med Gitte Haxen. 

Följ spelschema och resultat här.


Arkiv: Albin Olssons fantastiska slag lämnar motståndarna chanslösa

 


 

Den här artikeln handlar om: