Foto: Bildbyrån
Padel-SM

Ida Jarlskog spelar mixed-SM med sin bror: "Vi är samspelta"

ANNONS

I början av juli arrangeras Sveriges första sanktionerade mixed-SM. Sverigetvåan Ida Jarlskog kommer att kampera ihop med sin bror Eskil Jarlskog. 
“Vi har tidigare spelat två sanktionerade herrturneringar så vi är samspelta nu”, skriver Jarlskog till PadelDirekt.

Sveriges första sanktionerade mixed-SM arrangeras i sommar och spelas utomhus den 6-8 juli på HBK Padel vid Örjans vall. Sverigetvåan Ida Jarlskog kommer att spela med sin bror Eskil Jarlskog. 

“Det ska bli superkul! Vi har tidigare spelat två sanktionerade herrturneringar så vi är samspelta nu”, skriver Sverigetvåan till PadelDirekt.

Vad tycker du om tävlingsformen mixed?
"Jag tycker det är en rolig tävlingsform då man får möta nya spelstilar i och med att tjejer och killar brukar spela lite olika”.

“Tufft startfält”

Ett starkt startfält väntar med ett antal välkända namn från Swedish Padel Tour som har anmält sig. Exempelvis spelar Sverigeettan Sofia Arvidsson med John Larsson.

"Det är tufft startfält men jag tror vi kan gå långt. Det blir framförallt en utmaning att möta herr-A spelare i krossen då jag mest sannolikt kommer ta backhand. Jag får hoppas att de inte går fullt på ;)", skriver Jarlskog avslutningsvis till PadelDirekt. 

Tävlingen kommer att bestå av 32 lag och för publiken är det en fri entre under hela evenemanget.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: