Padelaffärer

Oxdog signar spanska löftet

ANNONS

Mindre än ett år efter sitt intåg i padelvärlden har det svenska varumärket, Oxdog, nu signat med en av de mest lovande spelarna i världen. 

Kort efter inträdet i padelvärlden har det svenska företaget Oxdog positionerat sig på marknaden för kvaliteten på sina produkter.

Nu har varumärket meddelat att man utökar sitt stall och signat med ett av Spaniens padellöften, den 23-årige katalanske spelaren Arnau Ayats.

"Vi är glada att kunna meddela att Arnau har valt Oxdog för att uppnå den högsta rankningen den här säsongen. Vi är övertygade om att vi, tillsammans med Arnau, kommer att bli ett framgångsrikt partnerskap. Vi tror att hans utveckling kommer att bli spektakulär, precis som Oxdogs", kommenterar Dionisio Ugalde, på Oxdog Spain.

Spelaren kommer att använda modellen Oxdog Ultimate Pro+, en diamantformad racket som är idealisk för offensiva spelare och känd för sin hårdhet, kraft, manövrerbarhet och grova yta.

"Det känns som om jag går med i ett annat varumärke, där detaljerna spelar roll och där jag från första dagen vi pratade kände mig älskad och uppskattad. Jag är övertygad om att vi kommer att uppnå stora saker tillsammans", säger Arnau Ayats.

Den unge spanjoren, som för närvarande är rankad 60:a på WPT-rankingen, har inlett säsongen i storform och har säkrat en permanent plats i huvudturneringen i de senaste turneringarna tillsammans med sin partner Francisco Guerrero.

Den här artikeln handlar om: