World Padel Tour

Officiellt: Tapia och Coello missar Frankrikes WPT

ANNONS

Det högst rankade paret i världen kommer inte att vara närvarande vid World Padel Tour-tävlingen som hålls i Toulouse, Frankrike i nästa vecka.

Efter att ha blivit mästare i World Padel Tour Marbella Master, har Agustín Tapia och Arturo Coello beslutat att inte delta i den kommande öppna tävlingen.A

Anledningen är att Agustin Tapia har problem med sin högra arm och årets stora dominanter tvingas alltså till att avstå tävlingen i Frankrike. Den argentinska stjärnan har beslutat att ta en två veckors paus för att genomgå tester och utvärdera med sitt medicinska team vilka steg som ska följas, i syfte att återhämta sig helt och fokusera på Valladolid Master.

Andra turneringen som paret missar 

Det spansk-argentinska paret, som har en imponerande svit på 9 turneringssegrar och 42 obesegrade matcher den här säsongen, har redan missat Danmark Open på grund av en skada som Coello drabbades av. Därför kommer France Open att bli den andra turneringen där världsettorna inte kommer att kunna delta.

Frånvaron av Coello och Tapia innebär att Martin Di Nenno och Franco Stupaczuk kommer att starta som toppseedade i World Padel Tour France Open, medan Alejandro Galán och Jon Sanz kommer att vara det andra rankade paret i turneringen.

Den här artikeln handlar om: