Internationell padel

Claudia Jensen bryter med partner — kan bilda par med Araujo

ANNONS

Supertalangen Claudia Jensen lämnar sin partner Jessica Castello. Det är spelaren själv som meddelar detta på sina sociala medier.

Det fortsätter händer saker på damsidan just nu. Efter Ale Salazars skada valde Marta Ortega att ta chansen att spela med Gemma Triay och lämnade därmed Sofia Araujo bakom sig efter bara två månader tillsammans.

Nu lämnar även den argentinska supertalangen Claudia Jensen sin partner Jessica Castello. Det finns nu många indikationer på att Jensen och portugisiskan Sofia Araujo kommer att bilda ett par, men ännu är inget officiellt.

Gått till WPT-final

Jensen och spanjorskan Castello har haft en fantastisk säsong, med en final i Chile Open och tre semifinaler som höjdpunkter. Den senaste tiden har dock resultaten varit sämre. 

"Vi var ett bra team, vi hade fantastiska tider och jag njöt av dem. Lycka till i det som komma skall!" skriver Jensen på sina sociala medier.

Det är oklart vem Jessica Castello kommer att bilda par med. Men det finns även uppgifter om att Castello och Araujo skulle kunna bli ett framtida par, det innebär i så fall att Castello går över på forehandssidan. 

Den här artikeln handlar om: