BREAKING NEWS
Montage: World Padel Tour
Internationell padel

PadelDirekt avslöjar: Jensen parar ihop med Virseda — Araujo med Castello

ANNONS

Från och med nästa vecka på World Padel Tour French Open kommer vi att se nya par på damernas topp tio.

Efter att Gemma Triay och Marta Ortega förenats har "kaskadeffekten" fått det sjunde rankade paret, Jensen/Castello, att separera.

Även om allt verkade tyda på att den talangfulla argentinska vänsterhänta spelaren skulle paras ihop med Sofia Araujo, kan PadelDirekt via systersajten Padel Alto bekräfta att Jensen kommer att vara involverad i ett annat projekt med start i Toulouse-turneringen.

Enligt uppgifter till PadelDirekt kommer Claudia Jensen att paras ihop med spanjorskan Veronica Virseda, som just har meddelat sin separation från Bea Caldera. Duon kommer att starta som nummer åtta i turneringen.

Mot alla odds, kommer Sofia Araujo nya partner bli Jessica Castello som kommer att flytta till höger om banan för att kampera ihop med den portugisiska spelaren från och med WPT French Open. Paret kommer gå in i turneringen som nummer sju.  

Den här artikeln handlar om: