BREAKING NEWS
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Ortega och Araujo går skilda vägar: "Jag kan inte dölja min besvikelse och sorg"

ANNONS

Bara två månader efter att Marta Ortega och Sofía Araújo började samarbeta avslutar de oväntat sitt projekt.

Marta Ortega och Sofia Araujo började kampera ihop i början av april, efter att ha avslutat sina partnerskap med Delfina Brea och Bea González. Men bara två månader efter deras partnerskap tog det fjärderankade paret plötsligt farväl.

Den portugisiska spelaren Sofía Araújo meddelade nyheten med besvikelse via sina sociala medier:

"Efter Marbella Master har mitt samarbete med Martita också kommit till ett slut. En liten kyss, tack så mycket för den här tiden och lycka till i ditt nya projekt. Det är verkligen tråkigt när saker inte bara beror på oss."

Hon fortsatte:

"Jag kan inte dölja min besvikelse och sorg, men vad gäller mig kommer jag att fortsätta arbeta och kämpa med samma fokus för mina mål, som alltid", sade den Lissabonfödda spelaren.

Ortegas nya projekt

Beslutet att separera skulle ha fattats av Ortega, som förmodligen har ett nytt samarbete i åtanke. Nyheten kommer samma dag som världstvåan, Alejandra Salazar, meddelade att hon kommer att vara borta från banan ett tag. Det återstår att se om Ortega kommer att spela med Gemma Triay medan hon väntar på sin partners återhämtning.

Paret Ortega/Araújo tar farväl efter sju turneringar och en Open 500-titel, de nådde också tre Open 1000-semifinaler och en Mastersemifinal.

Den här artikeln handlar om: