BREAKING NEWS
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Officiellt: Här är Gemma Triays nya partner

ANNONS

Efter att Alejandra Salazar lämnat banan på grund av skada kommer Gemma Triay att spela tillsammans med Martita Ortega.

Från och med nästa vecka kommer vi att ha ett nytt par på damernas rankinglista. De spanska spelarna Gemma Triay och Marta Ortega kommer att kampera ihop från och med French Open och går in i turneringen som det andra seedade paret.

Triay tillkännagav nyheten på sina sociala medier och sa:

"Martits, Tack för att du accepterade utmaningen! Det kommer att bli ett nöje att spela tillsammans med dig. Vi kommer att behöva arbeta hårt för att försöka vara ett konkurrenskraftigt par. Vi ser verkligen fram emot att möta denna utmaning tillsammans. Nu kör vi mot Toulouse"

Långvarig armbågsskada

Efter sitt deltagande i Marbella Masters meddelade Alejandra Salazar att hon skulle ta lite tid från banan på grund av en långvarig armbågsskada. Triay har därför beslutat att kalla in Ortega som hennes ersättare.

Det verkar som om Salazars problem är allvarligare än vad man först trodde, vilket leder till att spelaren från Menorca söker en ny partner medan Alejandra återhämtar sig.

Den här artikeln handlar om: