WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Sanchez och Josemaria mästare i Marbella: "Bästa ögonblicket i min karriär"

ANNONS

Världens främsta par kröntes till mästare i Marbella Master för andra året i rad, efter en överlägsen seger över Tamara Icardo och Virginia Riera i finalen.

Ariana Sánchez och Paula Josemaria visade än en gång varför de är den bästa duon i sporten. I finalen av Marbella Master besegrade de spanska spelarna Tamara Icardo och Virginia Riera med de imponerande siffrorna 6-1, 6-4.

Från början av matchen visade världsettorna sin fullständiga dominans och visade upp ett felfritt spel som lämnade motståndarna utan svar.

"Det bästa ögonblicket i min karriär"

Under den senare delen av matchen försökte Riera och Icardo jämna ut matchbilden, men deras rivalers exceptionella form visade sig vara för mycket för dem att hantera, vilket resulterade i att världsettorna tog hem segern i två raka set.

"Det här är kanske det bästa ögonblicket i min karriär. Vi har förbättrat oss enormt som ett lag. Bakom oss finns det många människor som hjälper oss att förbereda oss för tävlingen, varje vecka. Vi hade en mycket stabil turnering och vi är överlyckliga", sade Ariana Sánchez efter finalen.

Med sju vunna titlar på åtta spelade finaler den här säsongen befäster Sánchez och Josemaría sin position som de ohotade ledarna på världsrankingen.  

Den här artikeln handlar om: