BREAKING NEWS
Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Alejandra Salazar borta från banan ett tag

ANNONS

Den spanska spelaren meddelade att hon kommer att vara borta från tävlingar i några veckor på grund av en armbågsskada.

Efter att ha åkt ut i kvartsfinalen i Marbella Master har Alejandra Salazar meddelat att hon kommer att behöva ta lite tid från banan. Den spanska spelaren lider av en armbågsskada som hindrar henne från att tävla normalt.

"Det har varit många veckor av spel och lidande, utan att kunna prestera eller glädjas som jag skulle vilja, med en skada i min armbåge som har förvärrats i år på grund av överbelastning och brist på vila med detta hektiska schema", meddelade hon.

"Komma tillbaka starkare"

Den skada som den Madrid-födda spelaren har dragits med har förvärrats den här säsongen, med det krävande schemat som tar ut sin rätt. Som ett resultat har Alejandra beslutat att ta en paus för att vila och återhämta sig.

"Efter att ha funderat mycket på det och diskuterat med hela laget anser vi att det är dags att läka och ta några veckor ledigt för att komma tillbaka starkare och ge min bästa version till laget", säger den spanska spelaren.

I väntan på en medicinsk utvärdering är det fortfarande oklart hur lång tid Salazars återhämtning kommer att ta.

Den här artikeln handlar om: