MARBELLA MASTER
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Sanyo och Momo klara för final — besegrade "Los Superpibes"

ANNONS

Det spansk-argentinska paret är klara för final efter en fantastisk comeback mot Martin Di Nenno och Franco Stupaczuk.

Sanyo Gutiérrez och Momo Gonzalez tog revansch för finalen i Danmark och tog en imponerande seger mot "superpibes" i herrarnas andra semifinal i World Padel Tour Marbella Master.

Matchen började med att Stupaczuk och Di Nenno tog ledningen genom att vinna det första setet med 6-3. Det såg ut som att den argentinska duon var på väg mot ännu en final, men Sanyo och Momo hade andra planer.

Comebacken började i det andra setet, där Gonzalez och Gutierrez visade sin mentala och tekniska styrka. Genom noggrant och intelligent spel lyckades det spansk-argentinska paret vinna setet med 7-5, utjämna ställningen och hålla hoppet om att nå finalen vid liv.

Säsongens andra final

I det sista setet var Gonzalez/Gutierrez-duon mer träffsäkra i de avgörande ögonblicken, och efter att ha fått break i det tionde gamet tog de det tredje setet med 6-4. Slutresultatet blev 3-6, 7-5, 6-4, för paret att nå sin andra final för säsongen.

Marbella passar den lokala spelaren Momo Gonzalez, som har blivit finalist för andra året i rad.

I finalen i morgon kommer Momo Gonzalez och Sanyo Gutierrez att möta världsettorna Agustin Tapia och Arturo Coello, som besegrade Navarro och Chingotto med 6-2 6-4 i eftermiddagens första omgång.

Den här artikeln handlar om: