BREAKING NEWS
World Padel Tour

Fernando Belasteguín straffad av WPT: Avstängd kommande tävling

ANNONS

Fernando Belasteguín har straffats av World Padel Tour på grund av en incident med en av sändningsmikrofonerna vid Vigo Open.

Den störste spelaren genom tiderna, Fernando Belasteguín, kommer inte att kunna delta i kommande French Open, som äger rum mellan den 10 och 18 juni.

Bela har bestraffats av World Padel Tour till följd av en incident som inträffade vid den senaste Vigo Open. Det var Belasteguín själv som, med beklagande, bekräftade nyheten:

"World Padel Tour informerade mig officiellt förra torsdagen under Marbella Master-tävlingen att de, förutom böter och ekonomiskt straff (ett belopp högre än prispengarna), också införde en sportslig sanktion mot mig och förbjöd mig att delta i den kommande French Padel Open på grund av mitt dåliga uppförande i Vigo", meddelade Bela på sina sociala medier.

Händelsen

Under ett byte, när han fick instruktioner från sin tränare, slog Belasteguín en av mikrofonerna som fanns bakom bänkarna, vilket ledde till att touren inte bara straffade honom ekonomiskt utan också när det gäller hans deltagande i den kommande turneringen.

Den här artikeln handlar om: