Nya padelanläggningar

Marbella får en av de största padelanläggningarna i Spanien

ANNONS

Det ambitiösa projektet kommer att omfatta 17 padelbanor och 2 pickleballbanor, och kommer att ligga på en tomt på mer än 20.000 kvadratmeter.

Den prestigefyllda Los Naranjos Golf Club kommer att bygga Andalusiens största padelklubb och en av de tre största i Spanien. Det ambitiösa projektet, som ritats av arkitekterna Carlos Rodríguez Guirado, Pablo Atienza Jiménez och Juan María Blázquez Martin, syftar till att utöka klubbens utbud och locka padelentusiaster från hela Europa.

Los Naranjos Padel Club kommer att ha en imponerande yta på 20 000 kvadratmerer och totalt 17 padelbanor, inklusive 12 utomhusbanor, 4 halvtäckta banor och en centerbana i World Padel Tour-kategorin.

Dessutom kommer ett klubbhus på 1 000 kvadratmeter att erbjuda bekvämligheter som en bar-restaurang, gym, fysioterapiområde, specialbutik för padel och pickleball samt omklädningsrum. Målet är att etablera klubben som ett ledande nav för padelentusiaster på alla nivåer.

"Idén syftar inte bara till att skapa variation i klubbens tjänster och omvärdera våra medlemmars insatser, utan också till att locka familjer och bli ett riktmärke för padel i Europa", säger generaldirektör Julián Romaguera i ett pressmeddelande.

Öppning under sommarsäsongen 2024

Bygget förväntas vara klart inom 15 månader, vilket möjliggör en potentiell öppning sommaren 2024. Den toppmoderna anläggningarna kommer att ha den senaste tekniken och material av hög kvalitet, och kommer att tillgodose både lokala fans och turister.

Utbyggnaden av Los Naranjos Golf Club kommer att innebära en betydande förbättring av klubbens hälso- och sportutbud, vilket ger nya möjligheter att engagera golf- och racketsportentusiaster bland invånare och besökare.

Den här artikeln handlar om: