PadelDirekt

Det finns fortfarande rackets kvar — passa på innan de tar slut!

ANNONS

Pssst… Det finns Head-rackets kvar. Slå till nu innan det är försent! 
Just nu erbjuder nämligen PadelDirekt dig som läsare ett unikt erbjudande. När du tecknar en ettårig prenumeration får du ett högklassigt Head Alpha Elite-racket på köpet. 

För bra för att vara sant? Nej, det är faktiskt på riktigt. Men många har redan hunnit nappa på erbjudandet och vi har endast ett begränsat antal rackets kvar som väntar på just dig! 

För endast 659 kronor får du inte bara tillgång till alla premiumtexter på PadelDirekt.se — du får även ett nytt Head Alpha Elite-racket levererat till dig (rekommenderat pris i butik: 2199 kronor). 

Racketarna går åt i en rasande fart så vänta inte om du vill ha ta del av kampanjen, slå till nu! 

Erbjudandet finns kvar till och med den 8 juni — men det är enbart om vi har rackets kvar.

OBS! Erbjudandet kan inte mixas med andra erbjudanden från PadelDirekt. 

Padelracketen skickas till angiven adress 2-4 arbetsdagar efter beställningen är lagd. Observera att vi hämtar er adress från folkbokföringen via Klarna, så dubbelkolla gärna så att ni har rätt adress angiven där. Annars kan ni kontakta oss på kundtjanst@padeldirekt.se med en uppdaterad adress.

Vill du veta mer om erbjudandet eller racket? Eller är du osäker på om du hinner innan racketerna tar slut? Kontakta filip.bjorne@everysport.com så paxar vi ett racket till dig medan du beställer.

Gör din beställning här! 

Mer information om Head Alpha Elite

Head Alpha Elite är racket för dig som söker den perfekta balansen mellan din defensiva kontroll och din offensiva spelstil. Med sin mediumbalans och droppform är det ett allround-racket som passar just dig som vill utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå! 

Rammaterial : Graphene 360

Material : Graphene 360

Gummimaterial : Power FOAM

Balans : Medium

Form: Droppform

Vikt : Ca 370 gram

Den här artikeln handlar om: