Padelaffärer

Adidas lanserar nya kollektion: Här är Galan, Ortega och Ruiz nya rackets

ANNONS

Adidas har presenterat sin nya serie av racketmodeller i begränsad upplaga. Modellerna kommer att spelas av varumärkets stjärnspelare: Álex Ruiz, Marta Ortega och Ale Galán.

Adidas fortsätter att tänja på gränserna för innovation i padelvärlden och introducerar nu en ny Masterkollektion till World Padel Tour, Marbella Masters. De tre olika modellerna kommer att spelas av Adidas stjärnspelare: Alex Ruiz, Marta Ortega och Ale Galan. 

Företaget meddelar samtidigt som lanseringen att modellerna finns till försäljning till en begränsad upplaga. 

Här är de nya Adidas-modellerna

Metalbone Master LTD, by Ale Galán

Detta droppformade racket har en slående gråskalig design på båda sidor, kompletterad med en vit ram. En elektrisk blå nyans pryder de ikoniska tre Adidas-ränderna. Denna modell i begränsad upplaga kombinerar kraft och kontroll.

Adipower Master LTD, by Martita Ortega

Designen på denna racket kombinerar tre olika nyanser av blått, medan en bakgrund av fyrkantiga mönster stolt visar Adidas-logotypen i mitten av båda sidorna. Det rundformade racketen kombinerar premiummaterial och banbrytande teknik. 

Adipower Master MTW, by Álex Ruiz

Den eleganta designen på denna racket har övervägande svarta och grå toner. Gyllene accenter pryder de tre märkesremsorna, vilket ger en touch av glamour till halsen. Detta racket kombinerar kraft och mångsidighet, så att spelarna kan anpassa sig till alla situationer på banan.

Den här artikeln handlar om: