PadelDirekt

Racketarna går åt i rasande fart – säkra ditt nu!

ANNONS

PadelDirekt.se fortsätter att erbjuda sina läsare ett Head Alpha Elite-racket på köpet när man tecknar en ettårig prenumeration. Men erbjudandet gäller bara så länge vi har racketar i laget – och de går åt i rasande takt.

I förra veckan lanserade PadelDirekt ett exklusivt erbjudande där man för 659 kronor inte bara får tillgång till alla premiumtexter på sajten – utan även ett Head Alpha Elite-racket (rekommenderat pris i butik: 2199 kronor). 

Erbjudandet har visat sig vara väldigt tilltalande – racketarna går nämligen åt i rasande fart. 

Kampanjen kommer att pågå till och med den 8 juni – MEN det är enbart om vi fortfarande har racketar kvar vid den tidpunkten.

Så passa på att säkra ditt racket nu.

OBS! Erbjudandet kan inte mixas med andra erbjudanden från PadelDirekt. 

Padelracketen skickas till angiven adress 2-4 arbetsdagar efter beställningen är lagd. Observera att vi hämtar er adress från folkbokföringen via Klarna, så dubbelkolla gärna så att ni har rätt adress angiven där. Annars kan ni kontakta oss på kundtjanst@padeldirekt.se med en uppdaterad adress.

Utnyttja ditt erbjudande här!

Mer information om 
Head Alpha Elite

Head Alpha Elite är racket för dig som söker den perfekta balansen mellan din defensiva kontroll och din offensiva spelstil. Med sin mediumbalans och droppform är det ett allround-racket som passar just dig som vill utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå! 

Rammaterial : Graphene 360

Material : Graphene 360

Gummimaterial : Power FOAM

Balans : Medium

Form: Droppform

Vikt : Ca 370 gram

 

Vill du veta mer om erbjudandet eller racket? Kontakta filip.bjorne@everysport.com. 

 


 

Den här artikeln handlar om: