WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Paula Josemaria och Ari Sanchez mästare i Österrike

ANNONS

Världsettorna Paula Josemaria och Ariana Sánchez stod för en imponerande insats i finalen av Vienna Padel Open. Paret säkrade sin sjätte titel för året genom en stabil vinst över Bea Gonzalez och Delfi Brea.

Under förmiddagen avgjordes damfinalen av Vienna Padel Open. Världsettorna Paula Josemaria och Ariana Sánchez säkrade ytterligare en titel. 

Inledningen av första set präglades av många spännande dueller. Vid 2-2 tog världsettorna ledningen genom att vinna break. Josemaria och Sanchez utnyttjade ledningen och var det starkaste paret på banan. Världsettorna vann första set med 6-3.

I den andra delen av matchen var det inget snack om saken, Josemaria och Sánchez dominerade och var det bästa paret på banan. Världsettorna vann finalen med 6-3, 6-1.

"Vi har utökat vårt team"

— Avslutningen på förra året var väldigt tuff, så vi har utökat vårt team med fler personer bakom kulisserna. Vi tänker fortfarande på förra veckan i Köpenhamn, när vi ledde med 5-1 och lyckades förlora setet. Jag tycker att vi mentalt har varit väldigt starka. Vi ska fira och börja förbereda oss för nästa veckas turnering, säger Ariana Sánchez efter vinsten. 

Paula Josemaria och Ariana Sánchez har därmed vunnit sex WPT-titlar under året. World Padel Tour avgörs i Spanien nästa vecka med Marbella Master.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 


 

Den här artikeln handlar om: