WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Sanz och Nieto pressade förstaseedade — fick avgöras i tresetare

ANNONS

Under förmiddagen stod Coki Nieto och Jon Sanz för en stark insats i semifinalen, paret pressade förstaseedade Tapia och Coello i en tresetare.

Skrällparet Coki Nieto och Jon Sanz som gör sin första och sista turnering tillsammans, har minst sagt stått för en imponerande insats i Österrike. 

I åttondelsfinalen besegrade de Sanyo Gutiérrez och Momo Gonzalez, som tog sig till final förra helgen. Under gårdagen ställdes de mot duon Miguel Yanguas och Fernando Belasteguín, som de besegrade i en spännande match som gick till tre set.

I dag väntade det obesegrade-paret Arturo Coello och Agustín Tapia som jagar sin åttonde titel tillsammans.

Skrällparet inledde första set starkt — genom att vinna en “Golden Point” och break. Sanz och Nieto behöll ledningen och vann tillslut första set med 6-4 efter en imponerande insats. 

Tillbaka som världsettor

Tapia och Coello vägrade att ge upp sin långa svit, istället vann de samtliga game i andra set och vann tillslut matchen med 4-6, 6-0, 6-2.

Vinsten innebär att Arturo Coello och Agustín Tapia är tillbaka som världsettor, eftersom Galan och Lebron inte deltar i veckans turnering.

Wien-turneringen blir den första och sista turneringen som duon Nieto och Sanz tävlar tillsammans, eftersom Sanz kommer att göra sin debut i Marbella tillsammans med Alejandro Galan.


ARKIV: Galna bollen: "Publiken i Menorca är i extas"

Den här artikeln handlar om: