WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Sanz och Nieto överraskar i Wien och besegrar Sanyo och Momo

ANNONS

Finalisterna i Danish Open, Momo González och Sanyo Gutiérrez föll i tre set mot det tillfälliga paret, Jon Sanz och Coki Nieto.

Den nybildade duon Jon Sanz och Coki Nieto orsakade en stor uppståndelse i åttondelsfinalen av World Padel Tour Vienna Open genom att besegra de senaste finalisterna i Danish Open, Sanyo Gutiérrez och Momo Gonzalez.

Det spanska paret tog sig an banan med stor beslutsamhet och tog hem det första setet på under 30 minuter med ett imponerande 6-1-resultat. Nieto och Sanz spelade i ett överväldigande tempo och lämnade sina motståndare utan svar när de snabbt förlorade det första setet.

Sanyo och Momo gav dock inte upp och startade det andra setet med en förnyad attityd. Det fjärde rankade paret i världen lyckades jämna ut matchen och vann det andra set med 7-5, vilket tvingade fram ett avgörande tredje set.

Vann avgörande set

Till slut bröt Nieto och Sanz sina motståndares serve i det nionde gamet i det sista setet och säkrade sin seger med slutresultatet 6-1, 5-7, 6-4.

På fredag, i kvartsfinalen i den österrikiska turneringen, kommer spanjorerna att möta Fernando Belasteguín och Miguel Yanguas.

Sanz och Nieto kommer bara att spela tillsammans i Wien-turneringen, eftersom Jon kommer att spela tillsammans med Madridfödda Alejandro Galán från Marbella. Nieto, kommer att dela banan med den unga talangen Pablo Cardona.

Den här artikeln handlar om: