PadelDirekt

Prenumerera på PD — få ett Head-racket på köpet

ANNONS

Vill du läsa de senaste och mest exklusiva nyheterna från padelvärlden? Signa upp för ett årsabonnemang på PadelDirekt nu och få ett Head-racket på köpet – för bara 659 kr.

PadelDirekt och Head har ingått ett samarbete. Det innebär att du som köper ett årsabonnemang på PadelDirekt.se just nu så får du ett Head-racket skickat hem till dig. 

Vilken deal. va? 

Ja, det helt sant. För enbart 659 kr får du ett Head Alpha Elite värt 2199 kr.

Men, det finns ett men. Det gäller att vara snabb, erbjudandet gäller endast i två veckor – och det finns ett begränsat antal rackets. Först till kvarn!

OBS! Erbjudandet kan inte mixas med andra erbjudanden från PadelDirekt. Padelracketen skickas till angiven adress 2-4 arbetsdagar efter beställningen är lagd. Observera att vi hämtar er adress från Klarna, så dubbelkolla gärna så att ni har rätt adress angiven där.

Utnyttja ditt erbjudande här!

Mer information om 
Head Alpha Elite

Head Alpha Elite är racket för dig som söker den perfekta balansen mellan din defensiva kontroll och din offensiva spelstil. Med sin mediumbalans och droppform är det ett allround-racket som passar just dig som vill utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå! 

Rammaterial : Graphene 360

Material : Graphene 360

Gummimaterial : Power FOAM

Balans : Medium

Form: Droppform

Vikt : Ca 370 gram


Vill du veta mer om erbjudandet eller racket? Kontakta filip.bjorne@everysport.com. 

Den här artikeln handlar om: