Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Officiellt: Här är Pablo Limas nya partner

ANNONS

Den brasilianska legendaren, som nyligen separerade från Coki Nieto, kommer att dela planen med en annan talangfull spansk spelare.

Efter det officiella beskedet om Jorge Nietos avsked vet vi nu vem som blir Pablo Limas nya partner.

Den brasilianska stjärnan kommer att slå sig samman med den unga spanska talangen Ivan Ramirez, 22 år gammal. Ivanxo spelar för närvarande tillsammans med Pablo Cardona, som han kommer att tävla med i Vienna Open, hans sista turnering tillsammans.

För Ramírez var beslutet att skilja sig från Cardona inte lätt, men möjligheten att spela tillsammans med en av världspadelens legender är något som enligt hans egna ord "kommer att sätta spår i resten av hans karriär".

“Stor ära för mig”

Ramírez gjorde tillkännagivandet officiellt via sitt Instagramkonto:

"För några år sedan fick jag chansen att träna med dig, och det var en dröm för mig att tänka att jag skulle kunna spela med dig en dag. Nåväl, den dagen har kommit, och det är en stor ära för mig att du har valt att avsluta din idrottskarriär vid min sida. Jag vet att allt du kommer att bidra med kommer att lämna en bestående inverkan på min professionella karriär", skrev han.

Paret, som kommer att träna under ledning av Juani Mieres, har ännu inget specifikt debutdatum, eftersom Lima för närvarande återhämtar sig från en skada som höll honom borta från de senaste tävlingarna.

Den här artikeln handlar om: