INTERNATIONELL PADEL
Internationell padel

Juan Lebron missar kommande turneringar

ANNONS

Den spanske spelaren har lidit av epikondylit sedan början av säsongen och kommer att vara borta ett tag.

Säsongen 2023 har inte börjat på bästa sätt för Juan Lebron. Spanjorens besvär med höger armbåge har tvingat honom att missa flera turneringar i början av året, och den här veckan ledde det till att han drog sig ur Danish Open.

Juan Lebron och Alejandro Galan finns inte längre med på den officiella listan för WPT Vienna Open som startar nästa vecka, så därmed är de borta från den turneringen. Det verkar som att skadans omfattning kommer att leda till längre frånvaro.

Enligt den spanska mediet Mundo Deportivo kommer Lebron att genomgå medicinska tester nästa vecka för att bedöma hur allvarlig skadan är, men han kommer inte bara att missa Vienna Open utan även Marbella Masters.

Den här artikeln handlar om: