WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Här är damfinalisterna i WPT Danish Open

ANNONS

Damsemifinalerna av World Padel Tour Danish Open 1000 avgjordes under dagen. Här är damparen som kommer att tävla om titeln i grannlandet. 

Under förmiddagen spelade världsettorna Paula Josemaria och Ariana Sánchez mot det återförenade paret Bea Gonzalez och Delfi Brea

Världsettorna dominerade i inledningen av matchen och tog en 5-1-ledning. Men Brea och Gonzalez lyckades vända och gjorde en episk comeback, och vann till slut första set med 7-5.

I det andra setet var matchen extremt jämn, men till slut lyckades Bea Gonzalez och Delfi Brea få fördel i de avgörande ögonblicken, för att stänga matchen i tiebreak.

I den andra semifinalen spelade Alejandra Salazar och Gemma Triay mot Tamara Icardo och Virginia Riera.

Salazar och Triay inledde matchen med att vinna break, men motståndarna utjämnade ställningen. Vid 4-3 lyckades Icardo och Riera att “breka” och kunde sedan serva hem första set.

Andra set blev en jämn historia med många välspelade dueller. Vid 5-4 hade det spanskargentinska laget chansen att serva hem matchen men istället vann världstvåorna break. Setet fick avgöras i ett tiebreak där Salazar och Triay var starkast.

Världstvåorna vann ett tidigt break i det avgörande setet och efter tre timmars spel kunde till slut Salazar och Triay slå in matchbollen med resultatet 3-6, 7-6, 6-2.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: