Internationell padel

Javi Garrido och Lucas Campagnolo återförenas

ANNONS

Det spansk-brasilianska paret kommer att återförenas. Paret som under uppmärksammade former bröt förra säsongen gör en nystart till Wien Opens 1000-tävling. 

Ett av de mest omtyckta paren bland padelälskare kommer att återförenas till World Padel Tours tävling i Wien. 

Spanjoren Javi Garrido och den brasilianska spelaren Lucas Campagnolo separerade under uppmärksammade former i oktober förra säsongen. I en intervju med PadelDirekts systersajt Padel Alto berättade Campagnolo öppet om sveket: 

— När vi spelade klart i onsdags frågade jag Javi och han svor att det inte låg någon sanningen i det och såg mig i ögonen. På onsdagskvällen bekräftade han att han skulle spela med Chingotto. Senare fick jag reda på att det hade diskuterats sedan i söndags, sa han då.

Garrido: ”Det pratas mycket”

Javi Garrido svarade till Padel Alto med: 

— Det pratas mycket, och vissa personer på touren gillar att prata skit. De berättade saker för honom som inte var verkliga. 

Nu är spelarna sams igen och går in som nionde-seedat lag i Wien Opens 1000-tävling som följer efter Danmarks WPT. 

Lucas Campagnolo avslutar därmed en sex månader långt tillsammans med den tidigare världsettan Maxi Sanchez, som återförenas med Lucho Capra. Javi Garrido avslutar sitt projekt med den vänsterhänta Jon Sanz, efter bara en och en halv månad tillsammans.

Den här artikeln handlar om: