Internationell padel

Största anläggningen i Storbritannien väljer Matchi

ANNONS

Den största anläggningen i Storbritannien, Rocket Padel Bristol, väljer Matchi som bokningssystem. 
Det skriver det svenska företaget på sin hemsida. 

Efter en något trögare start på padel växlar nu Storbritannien upp och det byggs just nu flera intressanta projekt i landet. 

Nu väljer den just nu största aktören på marknaden, Rocket Padel i Bristol, att anlita Matchi som bokningssystem, det skriver det svenska företaget på sin hemsida. 

"Att Rocket Padel Bristol nu har anslutit sig till MATCHi-plattformen är en viktig milstolpe i vår strävan att göra padel mer tillgängligt i Storbritannien. Den brittiska padelmarknaden börjar verkligen ta fart, och vi är glada över att få spela en roll i den tillväxten - vi hjälper arenor och spelare genom användarvänlig och racketsportsanpassad teknik”, säger Johan Rogebrant, CCO på Matchi. 

I just Bristol har padel exploderat och staden har redan ett antal klubbar. Rocket Padel har med sina 14 banor tagit över som den största klubben i Storbritannien. Innan dess var det We Are Padel (WAP) i Derby som var störst. 

Den här artikeln handlar om: