Internationell padel

Paquito Navarro och fotbollsspelaren Diogo Dalot startar en padelklubb

ANNONS

Den portugisiske Manchester United-spelaren Diogo Dalot och spanjoren Paquito Navarro har invigt Padel Athletic Club (PAC), en helt ny klubb för padelentusiaster i staden Porto.

Den begåvade portugisiska landslagsfotbollsspelaren Diogo Dalot, som för närvarande spelar för Manchester United i England, har tillsammans med Paquito Navarro skapat PAC, en modern padelklubb i det exklusiva området Ramalde i Porto.

Detta projekt, som är banbrytande för portugisisk padel, erbjuder idrottsmän och idrottskvinnor en fantastisk miljö för att spela och umgås, och erbjuder faciliteter med hög komfort och kvalitet.

Vid invigningen i tisdags närvarade över 300 gäster, däribland Portos borgmästare Rui Moreira och välkända portugisiska padelspelare som Diogo Rocha, Antonio Luque, Pedro Perry och João Caiano, som spelade en uppvisningsmatch. Under evenemanget uppträdde dessutom sångerskan och låtskrivaren Mariana Dalot, syster till Diogo Dalot, live.

14 inomhusbanor av hög kvalitet

PAC ligger på ett utmärkt läge i staden och har 14 inomhusbanor av hög kvalitet, inklusive två premiumbanor med egenskaper som liknar dem som används i professionella tävlingar. Dessutom erbjuder klubben ett rymligt gym på 1 500 kvadratmeter, en specialiserad padelbutik, ett evenemangsrum, ett område för fysioterapi, värme i hela anläggningen och en loungebar med fantastisk panoramautsikt över premiumbanorna. Det finns också ett underhållningsområde för de små.

I syfte att främja och utveckla denna sport i Portugal har PAC inrättat en akademi som ägnar sig åt att utbilda idrottare. Denna akademi välkomnar unga människor som vill lära sig och komma in i padelvärlden, liksom de som vill utvecklas i sitt spel. Dessutom har man skapat ett högpresterande centrum för att ge professionella spelare alla nödvändiga förutsättningar för att träna.

Den här artikeln handlar om: