SVENSK PADEL
Foto: Malmö Padel
Svensk Padel

Anna Åkerberg lämnar PDL United — klar för Malmö Padel

ANNONS

För några veckor sedan blev Sverigeettan Sofia Arvidsson och talangen Smilla Lundgren klara för Malmö Padel. Nu står det klart att även stjärnspelaren Anna Åkerberg blir en del av klubben. 
— Vi kan stolt presentera vår nya spelare Anna Åkerberg, skriver Malmö Padel på Instagram. 

I mars blev stjärnspelaren Anna Åkerberg mamma till sitt första barn. PadelDirekt rapporterade i slutet av april att Åkerberg hade känt på banan för första gången efter graviditeten.

Nu står det klart att stjärnspelaren byter klubb. I september lämnade Anna Åkerberg We Are Padel för att ansluta till PDL United. Nu lämnar hon PDL United för att bli en del av Malmö Padel. 

“Som tidigare Sverige 1:a, medlem i landslaget, erfarenhet av huvudtävlingen i WPT, är vi väldigt stolta att Anna blir en del av oss!”, skriver Malmö Padel på Instagram. 

Klubbkamrat med Sverigeettan

Anna Åkerberg blir klubbkamrat med Sverigeettan Sofia Arvidsson, som skrev på för klubben i slutet av mars. 

"Hädanefter hittar ni mig på Malmö Padel, min nya hemmaklubb! Så glad över att få representera er! Låt resan tillbaka börja", skriver Anna Åkerberg på Instagram. 

Anläggningen var tidigare WAP Malmö men blev i början av året Malmö Padel. Nya ägarna är Stenbocken Gruppen som tidigare drivit Helsingborg Padel.

Den här artikeln handlar om: