Vigo Open 1000
World Padel Tour

Pablo Lima drar sig ur WPT Vigo Open

ANNONS

Brasilianaren Pablo Lima kommer inte att kunna spela morgondagens åttondelsfinal i WPTs Vigo Open på grund av en skada. Det meddelar spelaren själv på sina sociala medier. 

Pablo Lima och Coki Nieto stod för en bra prestation i sin debutmatch i Vigo Open 1000 under tisdagen. Paret besegrade Rafa Mendez och Javi Martinez i tre set och nådde därmed åttondelsfinal.

Men idag meddelade den brasilianska legenden att han drabbats av ryggproblem, vilket tvingar honom att dra sig ur turneringen.

”Jag är väldigt ledsen att meddela att jag inte kommer att kunna spela i åttondelsfinalen i Vigo. Anledningen är ett ryggproblem som jag hoppas kunna lösa så snart som möjligt", skriver Lima på sina sociala medier. 

Den 36-årige brasilianaren, som gör sitt sista år som profesionell padelspelare, har missat flera turneringar den här säsongen på grund av olika skador som har hållit honom borta från tävlingarna.

Coki Nieto och Pablo Lima skulle ha mött vinnaren i matchen mellan Javi Garrido/Jon Sanz och Anton Sans/ Teo Zapata på torsdag. Vinnaren i den matchen går nu direkt vidare till kvartsfinal.

Den här artikeln handlar om: