SWEDISH PADEL TOUR
Foto: Padel-TV
Swedish Padel Tour

Succé för Linnea Björk och Ajla Behram — klara för SPT-final

ANNONS

Det nykomponerade paret Linnea Björk och Ajla Behram stod för en stark insats under förmiddagen. Paret besegrade SPT-drottningarna Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog.

Finaldagen av Swedish Padel Tour pågår för fullt i Helsingborg. Under förmiddagen spelade Linnea Björk och Ajla Behram semifinal mot Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog, som var obesegrade på SPT-touren fram tills i dag. 

Matchen blev minst sagt en rysare. I första set inledde Arvidsson och Jarlskog att ta ledningen genom break men det nykomponerade paret utjämnade ställning till 2-2. Vid 4-4 avgjordes en “Golden Point” som Linnea Björk och Ajla Behram lyckades vinna och paret kunde sedan serva hem setet med resultatet 6-4. 

I andra set inledde Björk och Behram med att vinna break och ta ledningen. Vid 3-2-ställning, lyckades Arvidsson och Jarlskog att utjämna ställningen genom en “Golden Point”. Men det nykomponerade paret stod för en stark insats och vann break direkt i gamet efter som också avgjordes i en “Golden Point” och tog ledningen med 4-3.

Linnea Björk och Ajla Behram besegrade Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog för första gången under SPT-säsongen och är klara för final. 

Matchresultat: 6-4, 6-4 till Björk och Behram.

I eftermiddag väntar final mot Amanda Girdo och Helena Wyckaert.


Arkiv: Spännande boll från helgens SPT i Helsingborg 

Foto: Padel-TV
 

Den här artikeln handlar om: