WORLD PADEL LEAGUE
World Padel League

Jonas Björkman klar som “Tournament Director" för World Padel League

ANNONS

I början av juni går World Padel League av stapeln. Ett nytt format där världens bästa spelare tävlar i olika lag. Nu står det klart att Jonas Björkman kliver in i turneringen som “Tournament Director".
— Jag tycker det är en fantastisk möjlighet att få vara med på det här, säger Jonas Björkman i Padel-TV-sändningen.

Under sommaren arrangeras World Padel League i Dubai 8-11 juni. Ett nytt format där spelarna är fördelade på fyra lag, där lagmatcherna består av en herrmatch, en dammatch och en mixed.

Under förmiddagen bekräftade förbundskapten Jonas Björkman i Padel-TV att han är “Tournament Director" för tävlingen. 

— Det är ett entertainmentbolag i Dubai som har startat detta projekt tillsammans med Mahesh Bhupathi, tidigare världsetta i dubbel som jag både har spelat med och mött många gånger, vi är väldigt goda vänner, säger Jonas Björkman i Padel-TV-sändningen.

Han fortsätter: 

— När de tidigare gjorde tennisevenemang, där de mixade fyra lag men även hade underhållning på kvällen, blev det någonting nytt. De fick bra feedback och då ville de göra något liknande med padel. De behövde hjälp med kontakter inom padelvärlden och då hörde Mahesh Bhupathi av sig. Jag tycker det är en fantastisk möjlighet att få vara med på det här.

Startfältet är väldigt starkt och spelare som Paula Josemaria, Ariana Sanchez, Agustin Tapia och Arturo Coello deltar.  


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: