SWEDISH PADEL TOUR
Foto: Instagram (Gittehaxen)
Swedish Padel Tour

Tredje gången gillt — Haxen och Rodriguez besegrar Soleymani och Gonzalez

ANNONS

Årets tredje deltävling av Swedish Padel Tour pågår för fullt i Helsingborg. Under kvällen lyckades Gitte Haxen och Carla Rodriguez besegra Baharak Soleymani och Cristina Gonzalez med 6-4, 2-6, 6-2 i en riktig rysare. 

Gitte Haxen och Carla Rodríguez fick återigen möta Baharak Soleymani i en SPT-tävling. Spelarna möttes på SPT1 i Borås, då spelade Baharak Soleymani med Ajla Behram och matchen blev en riktig rysare som svenskarna tillslut vann. 

I Eskilstuna för några veckor sedan möttes spelarna för årets andra gång, då spelade Soleymani med portugisiskan Margarida Fernandes. De sistnämnda räddade matchbollar och Baharak Soleymani lyckades återigen vinna.

Under eftermiddagen möttes spelarna ytterligare en gång. Den här helgen spelar Soleymani med spanjorskan Cristina Gonzalez. 

Första set blev en riktig nagelbitare. Haxen och Rodriguez inledde med att vinna break fram till en 3-1-ledning, men Soleymani och partnern utjämnade. Vid 4-4 lyckades Haxen och Rodriguez breaka och kunde sedan serva hem första set med 6-4.

Tredje set fick avgöra

Soleymani och Gonzalez inledde det andra setet starkt genom att vinna break och kunde sedan utöka ledningen genom ytterligare ett break fram till en 4-0-ledning. Paret vann andra set med 6-2.

Återigen, skulle ett tredje set avgöra kampen mellan dessa spelare. Gitte Haxen och Carla Rodriguez inledde setet som det första genom break-vinst, men den här gången behöll de ledningen och vann tillslut matchen med 6-4, 2-6, 6-2. 

I morgon väntar semifinal för Gitte Haxen och Carla Rodriguez mot Amanda Girdo och Helena Wyckaert.  


Arkiv: Spännande boll från helgens SPT i Helsingborg 

Foto: Padel-TV

Den här artikeln handlar om: