SWEDISH PADEL TOUR
Foto: Padel-TV
Swedish Padel Tour

Nicolas Brusa och Facundo Erguy besegrade Stjern och Bonfre – klara för semifinal

ANNONS

Under dagen har åttondelsfinaler och kvartsfinaler förgyllt SPT3 i Helsingborg. Under kvällen spelade förstaseedade Viktor Stjern och Pierre Bonfré kvartsfinal mot italienaren Nicolas Brusa och argentinaren Facundo Erguy. Det internationella paret vann matchen med 6-7, 6-4, 6-4.

Tidigare i dag lyckades Nicolas Brusa och Facundo Erguy besegra Albin Olsson och Anton Andersson med 7-6, 6-3. I kvartsfinalen väntade ett annat svenskt stjärnpar, Viktor Stjern och Pierre Bonfré.

Det första setet blev en jämn historia som fick avgöras i ett tiebreak, där svenskparet var starkast och tog hem första set. Andra set inleddes med break fram och tillbaka, vid 3-3-ställning lyckades det internationella paret att vinna break, vilket sedan resulterade i set-vinst med 6-4.

Ett tredje set fick avgöra kvartsfinalbataljen. Erguy och Brusa inledde med break och 3-1-ledning. Vid 3-4, hade svenskparet två breakbollar att utjämna ställningen men motståndarna stod emot. Matchen avgjordes i en “Golden Point” som Erguy och Brusa tog hem och därav vann matchen med 6-7, 6-4, 6-4.

I morgon väntar semifinal för Nicolas Brusa och Facundo Erguy mot Daniel Windahl och Simon Vasquez.


Arkiv: Spännande boll från helgens SPT i Helsingborg 

Foto: Padel-TV

Den här artikeln handlar om: