SWEDISH PADEL TOUR
Foto: Padel-TV
Swedish Padel Tour

Internationella paret vidare till kvartsfinal — besegrade Olsson och Andersson

ANNONS

Den tredje upplagan av Swedish Padel Tour pågår för fullt i Helsingborg. Under förmiddagen har åttondelsfinaler avgjorts. Facundo Erguy och Nicolas Brusa besegrade Anton Andersson och Albin Olsson med 7-6, 6-3.

Årets tredje deltävling av Swedish Padel Tour spelas under helgen i Helsingborg på Padel Crew. 

Under förmiddagen spelade Albin Olsson och Anton Andersson åttondelsfinal mot italienaren Nicolas Brusa och argentinaren Facundo Erguy.

I första set lyckades det svenska paret att vinna break fram till en 4-2-ledning, men motståndarna utjämnade. Vid 6-5, hade Olsson och Andersson två setbollar men Erguy och Brusa stod emot och ett tiebreak fick avgöra första delen av matchen, där argentinaren och italienaren var starkast. 

Räddade matchbollar

Andra set blev en snabbare historia, Erguy och Brusa inledde med att vinna break och tog ledningen. Vid 5-1-ledning, hade argentinaren och italienaren tre matchbollar men Olsson och Andersson stod för en stark insats och räddade samtliga. Men vid 5-3 fick det internationella paret nya chanser att serva hem matchen, vilket de tog vara på. Erguy och Brusa vann matchen med 7-6, 6-3.

Nicolas Brusa och Facundo Erguy möter Pierre Bonfré och Viktor Stjern senare i eftermiddag.


Arkiv: Spännande boll från helgens SPT i Helsingborg 

Foto: Padel-TV

Den här artikeln handlar om: