Premier Padel

Efter flytten: Här är Premier Padels nya spelplats i Madrid

ANNONS

Madrids Premier Padel blev en stor succé under sitt första år. Då spelades turneringen i WiZink Center, men till denna säsong flyttar turneringen in i Madrid Arena.

Madrids Premier Padel P1-turnering blev en stor succé förra året under tourens debutsäsong.

PadelDirekt har dock tidigare rapporterat att spelplatsen, WiZink Center i Madrid, inte är tillgänglig i år eftersom den krockar med ett ungdomsmästerskap i basket. 

Andra potentiella platser skulle kunna vara Ifema, Caja Magica eller Madrid Arena, där padel-turneringar har spelats tidigare. Nu är nu officiellt att Madrid Arena kommer att vara värd för årets Premier Padel-tävling, som pågår mellan den 17e och 23e juli.

"Spanien är referensen inom världspadel, och Madrid Premier Padel är det bästa introduktionsbrevet", konstaterar FIP:s ordförande Luigi Carraro i ett pressmeddelande.

Nytt för i år: Damerna är med

Förutom spelplatsen är även damerna med i årets P1-turnering i Madrid. 

"Att tjejerna äntligen är med garanterar att vi kommer att uppleva en vecka som kommer att bli ihågkommen länge. Detta har alltid varit en prioritet för FIP, vi har alla arbetat länge för att göra detta avtal till verklighet. Med deras tillägg är vi en komplett tour”, säger han.

Joan Cuscó, ordförande för Premier Padel Spain: 

"Madrid Premier Padel är besatta av att erbjuda den bästa kompletta upplevelsen: från biljettpriset, som vi anser vara mycket konkurrenskraftigt, ända ner till minsta detalj i sponsorbyn”. 

Madrid Arena har varit värd för flera World Padel Tour Master-finaler tidigare år och har en kapacitet på 12 000 personer. En närmare presentation av P1-turneringen kommer att hållas den 10e maj, meddelar touren.

Den här artikeln handlar om: