Alicante Open
World Padel Tour

Rico skadad — drar sig ur Alicante Open och missar kommande WPT

ANNONS

Agustin Gutierrez och Josete Rico har meddelat att de drar sig ur World Padel Tour Alicante Open på grund av en skada. 

Det sjunde-seedade paret i Alicante Opens 500-turnering, Josete Rico och Agustin Gutierrez, kommer inte att kunna spela sin åttondelsfinal. Detta eftersom Rico ådrog sig en skada under åttondelsfinalen mot Alvaro Cepero och Mario Huete.

Skadan hindrade inte spanjoren från att avsluta matchen i onsdags, men efter att ha försökt testa sig själv på banan i morse bestämde han sig för att dra sig ur turneringen.

"Tråkiga nyheter för mig. Vi måste säga hejdå till denna WPT Alicante Open 500 på grund av en skada som jag ådrog mig i matchen mot Cepero och Mario. Efter att ha behandlat och testat mig i morse kan jag inte tävla. Jag är besviken eftersom jag alltid är glad över att spela i Alicante, men jag arbetar för att återhämta mig så snart som möjligt", meddelade Rico på sina sociala nätverk.

Kommer inte till spel i Vigo

Skadan är såklart dåliga nyheter för paret, som gjorde en bra prestation i senaste Brussels Open och nådde en kvartsfinal.

På grund av skadan går deras rivaler Rafa Mendez och Javi Martinez direkt till kvartsfinal. PadelDirekt har under eftermiddagen varit i kontakt med spelaren, som meddelar att skadan gör så att paret även tvingas ställa in Vigo Open. 

Den här artikeln handlar om: