Internationell padel

Nox signar Storbritanniens trea — klar för talangakademin

ANNONS

Louie Harris, nuvarande nummer 3 på den brittiska rankingen, ansluter sig nu till Team Nox. Det meddelar det spanska märket i ett pressmeddelande. 

Den brittiske spelaren - född i Cardiff (Wales) och bosatt i Marbella - är redan vid 20 års ålder given i det brittiska landslaget. Nu har han skrivit på för det spanska märket Nox.

Louie Harris är en backhandspelare med en aggressiv och snabb spelstil som trivs som bäst framme vid nätet.

"Från den första kontakten var allting väldigt enkelt med NOX. Det är ett märke som jag har följt i flera år och som det är en ära att få representera från och med nu. Jag ser också fram emot min vistelse på NOX Future Academy (NFA) och att få leva med den fantastiska grupp spelare som bor där och arbeta med det team av proffs som NOX har ställt till spelarnas förfogande", förklarade spelaren i ett pressmeddelande.

Tränad av Crosetti

I akademin utanför Barcelona spelar flera talanger under Agustin Tapias tränare Pablo Crosetti. Leo Augsburger och Tino Libaak flyttade till Nox akademi före säsongen.

"Louie uppfyller alla krav för att bli en fantastisk NOX-ambassadör: ungdom, talang och en mycket speciell karisma. Vi kan lugnt säga att tillsammans med Tia Norton (nummer 1 på damernas LTA-ranking) är varumärket utomordentligt väl representerat i Storbritannien, en marknad som kommer att vara fundamental under de kommande åren på grund av sin tillväxtpotential". - kommenterade Alfonso Bastida, marknadsdirektör för NOX.

Den här artikeln handlar om: