Bryssel Open
World Padel Tour

Stupa och Di Nenno vidare efter rysare

ANNONS

Franco Stupaczuk och Martin Di Nenno är vidare till final i Bryssel Open efter en riktig rysare i semifinalen mot det nya paret, Sanyo Gutierrez och Momo Gonzalez. 

Det blev ett tiebreak i avgörande skiljeset som avgjorde den första semifinalen på herrsidan i Bryssel Open. Där stod tillsist ”Los Superpibes”, Martin Di Nenno och Franco Stupaczuk som segrare. 

Den oerhört välspelade semifinalen innehöll i stort sett allt och slutade 4-6, 6-0, 7-6. Framförallt var det lagens defensiva spel, med ett skickligt blockspel framme vid nät som övertygade stort under matchen och under de betydligt långsammare förutsättningarna i Bryssel Open.

Det blir Franco Stupaczuk och Martin Di Nennos tredje raka WPT-final och imorgon kan de få revansch mot den senare tidens giganter, Agustin Tapia och Arturo Coello som senare under dagen ställs mot Paquito Navarro och Federico Chingotto i dagens andra semifinal. 

För Momo Gonzalez och Sanyo Gutierrez del var Bryssel Open en lovande start för deras nya projekt. 

Tiebreak i damernas semifinal

Även damsidans första semifinal bjöd på stor underhållning där Sofia Araujo och Marta Ortega var nära att skrälla mot världsettorna Ari Sanchez och Paula Josemaria. Den matchen slutade också med ett tiebreak i avgörande set. 4-6, 6-1, 7-6 skevs slutresultatet till. 

Ikväll ställs Gemma Triay och Ale Salazar mot Bea Gonzalez och Delfi Brea i den andra semifinalen.

Den här artikeln handlar om: