SWEDISH PADEL TOUR
Montage: Bildbyrån och A1
Swedish Padel Tour

Cayetano Rocafort spelar SPT3 med spanjor: "Vänner sedan många år tillbaka"

ANNONS

Årets tredje deltävling av Swedish Padel Tour avgörs nästa vecka. Sverigetvåan Cayetano Rocafort kommer att spela med spanjoren Jose González Rodríguez. 
— Vi är vänner sedan många år tillbaka och han är en fantastisk spelare, skriver Cayetano Rocafort till PadelDirekt.

Cayetano Rocafort har inlett SPT-säsongen tillsammans med Daniel Appelgren. Paret har tagit sig till två SPT-finaler, varav tagit en titel. Men inför den tredje deltävlingen återförenas Appelgren och Frost och Rocafort bildar par med spanjoren Jose González Rodríguez.

“Det känns väldigt bra. Vi är vänner sedan många år tillbaka och han är en fantastisk spelare. Vi har aldrig spelat en turnering tillsammans, men vi har spelat vänskapsmatcher och det har alltid varit en bra känsla”, skriver Cayetano Rocafort till PadelDirekt. 

Rankad topp 100 i världen

Jose González Rodríguez är för närvarande rankad 88:a på FIP-rankingen och har spelat en del på A1-touren, samt FIP- och WPT-tävlingar. 

“Han är vänsterhänt, aggressiv och väldigt snabb. Det ska bli kul att spela en turnering i Sverige tillsammans”, skriver Rocafort avslutningsvis.

SPT3 avgörs i Helsingborg på PadelCrew i slutet av nästa vecka. Simon Vasquez och Daniel Windahl deltar och spelar sin första SPT-tävling för året.

 


Arkiv: Superboll på Swedish Padel Tour 

Foto: Padel-TV

Den här artikeln handlar om: