Padelaffärer
Foto: Oxdog
Padelaffärer

Willy Släryd lämnar Adidas — klar för Oxdog

ANNONS

Talangen Willy Släryd har valt att lämna Adidas och skriver på för det svenska märket Oxdog.

Willy Släryd, 16 år, är en av Sveriges mest lovande talanger och han spås en ljus framtid. Nu har Släryd valt att lämna Adidas och skriva på för det svenska märket Oxdog. 

“Idag presenterar vi en av de största talangerna inom svensk padel: Willy Släryd. Han föddes 2006 och har redan gjort stora resultat i SPT och andra stora turneringar och blivit landets stora padellöfte”, skriver Oxdog på Instagram.

Talangen prisades med “Årets Junior” på Padelgalan 2022. 

”Från första stund blev jag imponerad av Oxdogs ambitioner, innovationer och nya sätt att tänka. Dessutom älskade jag balansen i racketen.", skriver Willy Släryd på Instagram.

”I år vill jag nå topp 25 i Sverige”

Willy Släryd spelar FIP RISE i Gävle under helgen tillsammans med Olle Andersson,

“I år vill jag nå topp 25 i Sverige och spela så många FIP-turneringar i Sverige som möjligt. På lång sikt är mitt mål att nå topp 100 i världen och topp 5 i Sverige”, skriver talangen på Instagram. 

Det nya svenskmärket Oxdog lanserades i höstas och tidigare under året har de signat spelare som Cornelia Lister, Billie Gajic och Per Hjalmarsson

Märket, som från grunden jobbat mycket med innebandy, har även kontrakterat internationellt med spelare som José Gaspar och Clement Geens.  

Den här artikeln handlar om: