Padelaffärer

Bela blir ansiktet utåt för Padel Nuestro

ANNONS

Det spanska företaget Padel Nuestro har värvat ingen mindre än Fernando Belasteguín som ny varumärkesambassadör.

Padel Nuestro, Europas ledande återförsäljare av padelartiklar, har skrivit kontrakt med Fernando Belasteguín som varumärkets nya ansikte utåt.

Det spanska företaget och Bela har ingått ett avtal som kommer att knyta dem samman under de kommande tre åren, med avsikt att ta padel till alla världens hörn.

"Tack så mycket, Bela, för att du vill dela din resa med oss och för att du har accepterat utmaningen att starta detta gemensamma äventyr, där vi kommer att fortsätta arbeta med samma entusiasm för att fortsätta vara de viktigaste referenserna inom sektorn" skrev Padel Nuestro på sina sociala nätverk.

Bela är utan tvekan ett stort tillskott till varumärket. Den argentinska legenden har en otrolig meritlista, han har varit nummer ett på rankingen i 16 år och sex gånger världsmästare. Belasteguín nådde 286 finaler under sin professionella karriär och vann 230 av dem, vilket gör honom till historiens bästa spelare.

"Från och med nu och under de kommande tre säsongerna kommer vi att gå hand i hand för att hjälpa padel att fortsätta växa ostoppbart", meddelade varumärket.

Den här artikeln handlar om: