Internationell padel

Bröt för två veckor sedan — nu är supertalangerna återförenade

ANNONS

Ivan Ramirez och Pablo Cardona bröt med varandra för två veckor sedan. 
Nu avslöjar Padel Alto att paret återförenas och kommer att göra comeback i Brussels Open.

De spanska talangerna Pablo Cardona, 18, och Ivan Ramirez, 21, är återförenade efter att ha varit isär i två veckor. Det var PadelDirekts internationella systersajt, Padel Alto, som avslöjade nyheten under gårdagskvällen efter att Pablo Cardona bekräftat nyheten för sajten. 

— Vi är tillbaka tillsammans med Juani (Mieres) som tränare. Från och med imorgon kommer vi att börja arbeta för att söka efter vår bästa version. Vi kommer att försöka fortsätta att förbättra det vi har gjort tidigare, säger Cardona till Padel Alto.

Det var Pablo Cardona som bröt med Ivan Ramirez för två veckor sedan. Ramirez tog då till sina sociala medier och visade rejäl besvikelse.

Gör comeback i Bryssel

”Jag började från början och riskerade mina poäng för ett gemensamt projekt. Under den här tiden har vi haft mycket goda resultat och vunnit 17 av 19 officiella matcher... men jag kan inte sätta mig in i andras huvuden”, skrev han.

Cardona gick istället till Alex Arroyo. Men det blev bara två turneringar för det nya paret efter att Alex Arroyo gått vidare med Lucho Capra.

Senare under måndagskvällen publicerade paret att återföreningen var officiell på deras sociala medier. Ivan Ramirez och Pablo Cardona kommer att göra comeback i Bryssel Open. Lottningen släpps vid 12.00 på tisdagen. 

Den här artikeln handlar om: