Foto: Bildbyrån
World Padel League

Padel-Television sänder World Padel League: "Första gången det tävlas i mixed på högsta nivå”

ANNONS

Padel-Television utökar rättigheterna genom att förvärva sommarens stora padelevent, World Padel League.
“Turneringen spelas i Dubai 8-11 juni med världens absolut bästa spelare fördelade på fyra lag”, skriver Padel-Television i ett mail till kunderna.

Padel-Television meddelade under gårdagen att de har förvärvat rättigheterna till World Padel League. 

“Vi kan nu - innan vi och arrangörerna skickar pressmeddelande nästa vecka - stolt berätta för er som är eller varit kund till oss att Padel-Television förvärvat exklusiva sändningsrättigheterna till World Padel League, The greatest show on court", skriver Padel-Television i ett mail till kunderna.

“Första gången det tävlas i mixed på högsta nivån”

Padel-eventet spelas under sommaren och arrangörerna är skaparna bakom den framgångsrika World Tennis League. Spelarna kommer att tävla i fyra olika lag. 

Under nästa vecka offentliggör World Padel League spelarna som deltar.

“Turneringen spelas i Dubai 8-11 juni med världens absolut bästa spelare fördelade på fyra lag. Lagen draftas i nästa vecka men principen blir att inte sära på framgångsrika par (alltså vill vi t ex att Coello/Tapia och Salazar/Triay spelar ihop för bästa möjliga padel). Lagmatcherna består av en herrmatch, en dammatch och en mixed. Det blir första gången det tävlas i mixed på högsta nivån”, skriver streamingtjänsten. 

Under förra veckan meddelade också Padel-Television att de utökar sortimentet genom att också börja sända SPT Challenger, SPT Future, SPT Veteran, och sanktionerade A-klasser från hela Sverige.


TV: Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog vinner SPT2

Foto: Padel-Televison.

Den här artikeln handlar om: