Padelaffärer

Spanska racketmärket lanserar nya padelbanor

ANNONS

Det spanska racketmärket Siux har gått ut med tre modeller av nya padelbanor som ska kombinera design med innovativ teknik.

Varumärket Siux, som tillverkar racketar och padelkläder, utökar nu sitt produktsortiment och lanserar nya padelbanor.

Det spanska företaget har gått ut med lanseringen av sina nya padelbanor Elite, Electra och Diablo, byggda i samarbete med professionella spelare.

De nya Siux-banorna är utformade med en stålstruktur belagd med epoxifärg och höghållfast härdat glas för att erbjuda hållbarhet och väderbeständighet. Dessutom är padelbanorna utrustade med LED-belysningsteknik som ger ett jämnt och starkt ljus över hela spelytan.

"Vi är mycket glada över att kunna presentera våra nya padelbanor. Vi har haft ett nära samarbete med professionella spelare och tekniska experter för att utveckla de bästa banorna på marknaden. Vi är övertygade om att spelarna kommer att bli nöjda med den upplevelse som våra nya banor erbjuder", säger Julio Lopez, produktchef för Siux Padel Courts.

Den här artikeln handlar om: