Padelaffärer

Touch screen och röstassistens — här är nya lyxiga padelbanan

ANNONS

Det italienska företaget Pininfarina har inlett ett samarbete med designbyrån Iconic för att skapa en padelbana med lyxiga inslag, det rapporterar det engelska magasinet Design Week.

Byrån Iconic och den italienska designfirman Pininfarina för lyxbilar lanserar nu en högteknologisk padelbana med lyxiga inslag som riktar sig till kapitalstarka privatpersoner.

Banan kommer att uppfylla FIP:s standard och kan installeras var som helst i världen. 

Efter utvärderings- och analysfasen införlivade Pininfarina designen i banans design, med avsikt att dölja tekniken i strukturen.  

"Hemligheten var att hitta den rätta balansen mellan tekniska funktioner och estetik, mellan banans prestanda och designens autenticitet", kommenterar Giovanni De Niederhausern, vice ordförande för arkitektur på Pininfarina.

Touch screen och en röstassistens

Padelbanan kommer att ha den senaste integrerade tekniken. Dess förbättringar kommer att vara automatisk nätspänning, touch screen och röstassistens som gör det möjligt för spelarna att hantera funktioner för ljus, avdunstning av glaset och dimning av ljusstyrkan.

Det kommer också att finnas en modul för bolltryck, laddningsstationer för elektroniska apparater, kameror för att spela in träning - där spelarnas prestationer analyseras med hjälp av artificiell intelligens - och vidvinkelkameror som tar bilder för uppladdning till sociala medier. 

Den här artikeln handlar om: